Събития

Уважаеми колеги, експерти, директори, учители, родители, приятели, партньори, обръщам се към Вас с искрена молбаза подкрепа към Нели Атанасова, гл. счетоводител, част от екипа на РУО-Пловдив. За лечението на тежкота й заболяване в Турция са необходими 30 000 euro. Всички които познават Нели, знаят, че тя е изключително скромен, сдържан, отговорен и етичен човек с главна буква и отличен професионалист. Благодаря Ви за проявената съпричастност!

 

Дарение може да се направи, чрез кутия в стая 22 на Регионалното управление на образованието - Пловдив и на

 

Банкава сметка:

Нели Илиева Атанасова

IBAN BG59BPBI79241087764308

Вид валута BGN BIC : BPBIBGSF

 

Публикувано от:

КИРКОВА, ИВАНКА

Началник на РУО

Дарителска кампания за Нели Атанасова ДГ Космонавт

 

 

Цел на нашия екип е да променим стереотипа на мислене, да защитаваме каузата на бъдещето, да изпреварим времето! Нашата "мисия" е да привлечем съмишленици – родители, с които заедно да градим един по-добър свят! "Дано ни върви по вода!" – Нека с това пожелание да започнем нашата приказка, а как ще я звършим, зависи от общите ни усилия. Да си пожелаем здраве, воля и упоритост, а там където те не ни достигат – и малко късмет, за да достигнем мечтите си! На добър час!

 

 

Бъдете БЛАГОДЕТЕЛИ и вместо средства за цветя за първия учебен ден, подкрепете финансово дете в нужда от нашата детска градина!

Здраве и късмет!

Екипът на ДГ„Космонавт”

 

 

Добре дошли в нашата детска градина! Забавлявайте се, играйте и намерете приятели. Ние, Вашите учители, с удоволствие ще Ви помогнем делникът Ви да е изпълнен с интересни преживявания и много приключения!

Галерия

 

 

Copyright © 2015 - 2021 Космонавт