Съобщения

Детска градина "Космонавт" отпразнува 50 - ти рожден ден!

50 години пътуване във времето "Как бързо времето лети"

В седмицата преди голямото събитие беше изпълнена с много празнични емоции - Изяви на талантливи деца на ДГ "Космонавт", участие в детски пленер на малките творци в областта на изкуството, дефиле с уникални костюми от екоматериали, спортни забавления: "Здрави и силни растем"! Кулминацията бе на 19.05.2022г. с активтото участие на нашия партньор " Magic party".

Вижте още...

 

 

Покана за презентация

Уважаеми родители,
на 26.04.2022г. /вторник/ от 17:30ч. в ДГ “Космонавт”, нашият логопед Ирина Иванова ще представи темата: “ Развитие на речта при децата от 0 до 7 годишна възраст”. Родителите, които имат интерес, нека да заявят желанието си за присъствие на учителите по групи - до 22.04.2022г.

Вижте още...

 

 

Безплатна телефонна линия за психологическа подкрепа

Безплатна телефонна линия за психологическа подкрепа

Вижте още...

 

 

ДГ „Космонавт“ се включи в инициативата на район „Северен“ по събиране и предаване на пластмасови капачки „По-чист, по-зелен и по-красив район“.

По идея на учителите в детското заведение е закупено и монтирано метално сърце за събиране на пластмасови капачки в двора на градината.Благородната кауза е срещнала голяма подкрепа у родителите, които са се отзовали с интерес и ентусиазъм към събитието.В рамките на 3 месеца металното сърце е напълнено с капачки и са използвани допълнително големи бутилки.Събраните рециклируеми материали са предадени в районното кметство.

Вижте още...

 

 

Нова зелена сцена и два къта за игра очакват децата от ДГ „Космонавт“.

Три пясъчника са преобразени и ще се използват с ново предназначение.Единият е превърнат в открита зелена сцена, която ще бъде прекрасно място за отбелязване на празниците в детската градина.Другите два пясъчника са направени с ударопоглъщаща настилка и са оформени като малки кътове, където децата могат да играят.Те са предназначени за най-малките възпитаници на ДГ „Космонавт“-за яслена и за първа групи.

Вижте още...

 

 

Изложба на деца от детските градини в район „Северен“ „Да се придвижваме екосъобразно“

Деца от детските градини в район „Северен“ представиха изложба „Да се придвижваме екосъобразно“.Инициативата е част от Европейската седмица на мобилността, която се провежда всяка година в периода 16-22 септември.

Вижте още...

 

 

Откриване на учебната година - 2021/2022

Вижте още...

 

 

Спортен празник в ДГ "Космонавт"

"Празник на спорта" - под това мото премина спортният празник в ДГ " Космонавт", който се проведе на 27.09.2021г. .С много състезателни игри дворът беше изпълнен с истинска забава, емоции и радост.

Вижте още...

 

 

Честит първи учебен ден!

Бъдете БЛАГОДЕТЕЛИ и вместо средства за цветя за първия учебен ден, подкрепете финансово дете в нужда от нашата детска градина!

Вижте още...

 

 

Мили деца,

Добре дошли в нашата детска градина! Забавлявайте се, играйте и намерете приятели. Ние, Вашите учители, с удоволствие ще Ви помогнем делникът Ви да е изпълнен с интересни преживявания и много приключения!

Вижте още...

 

 

Copyright © 2015 - 2022 Космонавт